Partnere

Våre samarbeidspartnere i 2021 er:

Hovedsponsorer:

Rørosbanken

Rørosbanken støtter lag og foreninger, prosjekter og arrangementer i Rørosregionen, og er en sterk bidragsyter til at Røros kommune i tre år har blitt landets beste kulturkommune.


– Vi støtter et mangfoldig kulturliv, og vi ser på oppsetningen av Christianus Sextus og Johan Falkberget som en berikelse for Rørosregionen, sier markeds- og kommunikasjonssjef Ingrid Brynhildsvold i Rørosbanken.
Rørosbanken har 40 ansatte på hovedkontoret på Røros og avdelingskontoret i Oslo, som ligger i Parkveien 53b. Banken betjener 14.000 kunder i hele landet, og er en totalleverandør av bank- og forsikringstjenester. Kontakt: www.rorosbanken.no

Røros hotell

Røros Hotell er en viktig medspiller til mangfoldet av kultur du finner på Røros. Med sin kompetanse og økonomiske kraft har Røros Hotell bidratt til utvikling av musikkspillet Elden, Femundløpet, Vinterfestspillene og den årlige Falkberget oppsettingen ved Christianus Sextus.

Røros hotell har siden starten i 1951 utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med deres aktive deltagelse.

Hos Røros hotell kan du nyte avslappende dager på fjellet, og på få minutter befinner du deg midt i sentrum av den gamle gruvebyen hvor det bugner av nisjebutikker og trivelige restauranter og kafeer. På Røros finner man alt fra historie, kultur, fantastisk lokalmat, flotte natur for turer enten til fots på ski eller sykkel. Så enten du skal på norgesferie, planlegger jente- eller guttetur, skal feire bursdag eller ønsker en romantisk weekend kan et opphold ved Røros hotell anbefales.

Ønsker du å booke reise eller lese mer om hotellet kan det gjøres her: Røros hotell pakker og tilbud

Raasten rastah har inngått avtale med Røros hotell - Raasten rastah

Sponsorer:

Røros container og miljø

Støttespillere:

Bergstaden Trelast AS

Gummi og Maskin

Os Trekultur AS

Røros Sanitet

Toyota Slettum bil