Om Falkberget-Ringen

Falkberget-Ringen er ei venneforening som jobber for å styrke interessen for dikteren og samfunnsmennesket Johan Falkberget. Et medlemsskap i Falkberget-Ringen er en støtte til dette arbeidet, og som medlem vil du hvert år få tilsendt et nytt nummer av utgivelsen vår, Falkberget-Nytt. Falkberget-Nytt blir sendt ut i juni-juli hvert år. Her kan du lese ferske artikler om Johan Falkbergets liv og diktning, i tillegg til å finne informasjon om Falkberget-relaterte arrangementer og hendelser.

Det er styret i Falkberget-Ringen som står bak nettsiden falkberget.no. Her skal du kunne finne oppdatert informasjon om utgivelser og arrangementer knyttet til Johan Falkberget. Under fanen Aktuelt på nettsiden prøver vi å samle det som skjer. Vi er alltid takknemlige for tips. Dersom du arrangerer eller vet om en hendelse knyttet til Johan Falkberget, legger vi gjerne ut informasjon som blir sendt til oss. Førstesida kan også brukes til annonsering, dersom vi får informasjon i god tid.

Under fanen Falkberget-Ringen kan du lese om styresammensetningen og lese vedtektene som ligger bak Falkberget-Ringens arbeid.

Den viktigste informasjonen på nettsiden er knyttet til opplysninger om Johan Falkberget og hans diktning og gjerninger. Under fanen Om forfatteren skal du finne lett tilgjengelig fakta.

Videre kan du komme i kontakt med Rørosmuseet som har ansvaret for omvisningene på dikterhjemmet Ratvolden. Informasjon om omvisninger og kontakt finner du under fanen Ratvolden.

Ta kontakt via fanen Kontakt dersom du har spørsmål eller kommentarer knyttet til innholdet på siden.