Falkberget i mars

I mars skjer det flere Falkberget-relaterte hendelser på Røros.

Først ute er et spennende samarbeid mellom Eiliv Grue og Wolfgang Plagge under Vinterfestspill Røros. Lørdag 14. mars settes for aller første gang kammeroperaen «Kølfogden» opp i Røros kirke. I rollen som Kølfogden finner vi Lars Arvidson, en av Sveriges mest etterspurte konsert- og operasangere. An-Magritt synges av Maria Forsström, svensk sopran. Konstknekt står for musikken. Mer informasjon og link til billetter finner dere her: https://vinterfestspill.no/kolfogden-moter-an-magritt-i-nyskrevet-opera/

Tirsdag 17. og onsdag 18. mars fremfører 10. trinn ved Røros skole musikalen «An-Magritt i Storstuggu. Musikalen er kjent for mange, den har blitt satt opp flere ganger siden urpremieren ved Trøndelag Teater i 1988. Alle elever på 10. trinn bidrar i forestillingen, både foran og bak sceneteppet. Manus er skrevet av Edvard Normann Rønning, musikken er komponert av Henning Sommerro. Regi og prosjektledelse er det Unni Ryen og Håvard Dahl som står for. For å finne informasjon og billetter til denne forestillingen trykk her: https://storstuggu.no/an-magritt-10-trinn-roros-skole/