Partnere

Våre samarbeidspartnere i 2021 er:

Hovedsponsorer:

Rørosbanken

Rørosbanken støtter lag og foreninger, prosjekter og arrangementer i Rørosregionen, og er en sterk bidragsyter til at Røros kommune i tre år har blitt landets beste kulturkommune.


– Vi støtter et mangfoldig kulturliv, og vi ser på oppsetningen av Christianus Sextus og Johan Falkberget som en berikelse for Rørosregionen, sier markeds- og kommunikasjonssjef Ingrid Brynhildsvold i Rørosbanken.
Rørosbanken har 40 ansatte på hovedkontoret på Røros og avdelingskontoret i Oslo, som ligger i Parkveien 53b. Banken betjener 14.000 kunder i hele landet, og er en totalleverandør av bank- og forsikringstjenester. Kontakt: www.rorosbanken.no

Røros hotell

Røros Hotell er regionens største hotell, med 157 rom. Restauranter, barer, gode senger og basseng. Fra vi startet i 1951 har vi utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med vår aktive deltagelse. Røros Hotell er en medspiller som med kompetanse og økonomi har bidratt til utvikling av musikkspillet Elden, Femundløpet og Vinterfestspillene.

Vi bygger stolthet til faget og bidrar til at våre ansatte får videreutdannelse og kurs innen sine fag. Vi har et tett samarbeid med opplæringskontorene og har lærlinger i resepsjon, kjøkken og restaurant. I dag har vi dyktige øl og vinkelnere, et kjøkken med kun faglærte kokker og en resepsjon med mange faglærte resepsjonister.

Velkommen til Røros Hotell – med kjærlighet til Røros. Kontakt: https://www.roroshotell.no/

Raasten rastah har inngått avtale med Røros hotell - Raasten rastah

Sponsorer:

Bergstaden Bygg AS

Bergstaden Bygg AS

Bergstaden Vel

Bergstadens Vel – lokalhistoriewiki.no

Ren Røros AS

Ren Røros

Røros kommune

Røros kommune

Støttespillere:

Bergstaden Elektro AS

Bergstaden Trelast AS

Os Trekultur AS

Røros CRM